top of page
logo-ontwerp-studio-naves-purush-besakih2.jpg

Werkwijze

Kennismaking

We beginnen onze samenwerking met een eerste kennismaking en leren meer over jou en je bedrijf. Wat is het aanbod, wie is de doelgroep, wat zijn de drijfveren en waar ligt de behoefte? 

We leggen op onze beurt uit wie we zijn, wat we doen en hoe we dit doen. Is er een wederzijdse klik? Dan maken we op basis van dit gesprek een offerte zodat duidelijk is wat je kan verwachten en welke investering hierbij hoort. 

 

 

 

 

 

 

Creatieve richting

Om inzicht te krijgen in de stijl en smaak vragen we je om middels Pinterest diverse sfeerbeelden met ons te delen. 

Op basis van de wensen en eisen ontwerpen wij een aantal concepten welke passend zijn. Samen kiezen we het beste concept uit welke als leidraad dient voor de ontwerpfase. 

 

 

 

 

 

 

Ontwerpfase 

Met het concept als leidraad begint het ontwerp proces. We ontwerpen een logo, beeldmerk en kleurenpalet. Daarnaast kijken we naar passende typografie en kijken we hoe fotografie het concept versterkt. 

We hanteren 2 feedback rondes en ontwerpen een brandbook. Het brandbook bevat alle ingrediënten van je bedrijf: je verhaal, visie en missie. Maar ook legt het uit hoe we het logo, typografie, fotografie en kleurgebruik toepassen. Het dienst als blauwdruk voor je bedrijf en zorgt ervoor dat het bedrijf zich op een eenduidige manier presenteert. 

 

 

 

 

 

 

Oplevering 

We presenteren het brandbook en nemen deze samen door. Wanneer we een website maken lanceren we deze en krijg je van ons een duidelijke webguide die alles leert over de werking van de website en hoe deze bijgewerkt kan worden in de toekomst. 

Verder krijg je van ons de volgende bestanden doorgestuurd: 

1: Logo en beeldmerk (eps, jpeg, png en pdf bestandsformaten)

2: Ontwerp visitekaartje (eps, jpeg en pdf bestandsformaten)

3: Brandbook (pdf bestandsformaat)

4: Webguide (pdf bestandsformaat) 

bottom of page