Verzendbeleid

We beseffen ons dat we een 'footprint' achterlaten. Daarom hergebruiken we waar kan verpakkingsmateriaal en gebruiken we alleen plastic wanneer dit noodzakelijk is. We streven ernaar om de woonaccessoires binnen 1-3 werkdagen te verzenden. 

Pick up Point

Items kunnen worden afgehaald in Varsseveld, de Achterhoek. 

Can I place an international order?

Do you live outside of The Netherlands but would you like to order on our website? Please contact us with your request and we will send you an offer. Please note: extra shipping costs, VAT or import taxes may apply. 

Retourbeleid

1. Algemene verzendinformatie

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit termijn gaat van start de dag nadat u of een door u aangewezen derde het item / de items fysiek in uw bezit krijgt. 
 

2. Kennisgeving van retourzending 

Voor de retourzending vragen wij u ons op de hoogte te stellen van uw beslissing om de item(s) retour te zenden. Dit kan middels het onderstaande formulier, deze mag schriftelijk of per e-mail verzonden worden naar het onderstaande adres:

Not that Stylist
Eksterhof 55 

7051 WN Varsseveld
hello@notthatstylist.com 


Let op: de kennisgeving van de retourzending moet binnen de 14 dagen opgegeven zijn en verstuurd worden. 
 

3. Betalingen 

U ontvangt het aankoopbedrag retour. Verzendkosten zijn voor uw eigen rekening (voor zowel het aankopen als retour zenden). Wij betalen u met hetzelfde betaalmiddel terug als u de transactie heeft uitgevoerd en mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of u aangetoond heeft dat u de items teruggezonden heeft. 
 

4. Schade / waarde vermindering 

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen als deze het gevolg is van het gebruik van de woonaccessoires of wanneer er schade is ontstaan bij het retourzenden van de items en deze onvoldoende beschermend verpakt zijn. 
 

Modelformulier voor herroeping

Onderstaand formulier kunt u gebruiken bij het retourzenden van de item(s)

Not that Stylist
Eksterhof 55 

7051 WN Varsseveld
hello@notthatstylist.com 

Graag zou ik (uw naam) de item(s) retour willen zenden. Deze heb ik besteld op (datum) en ontvangen op (datum) op het volgende adres: (adresgegevens) 
Het betreft het/de volgende item(s): (productnaam + aantal)

Alvast bedankt. Groet, 

(naam, datum, handtekening)