top of page

Meet Loes 

Al zolang ik me kan herinneren heb ik een fascinatie voor architectuur, interieur en vormgeving en de impact dat deze kunnen hebben. Door mijn reizen ontdekte ik dat iedere plek een eigen identiteit heeft, soms slechts door kleine nuances zicht- en voelbaar. Dat geur, kleur, materiaal of een object gekoppeld wordt aan een herinnering en je terug brengt naar een bepaalde plek of gevoel. 

Als stylist heb ik een voorliefde voor bijzondere objecten die bijdragen aan een persoonlijke en authentieke sfeer. Ik val steevast voor Aziatische en Tribale kunst, koraal, antiek en brocante. Maar ook alledaagste voorwerpen die opvallen door hun prachtige vorm, kleur of materiaal gebruik ik als stylingobject. 

 

Tijdens mijn studie, stage en werkervaringen bij onder andere Piet Boon en Grand&Johnson was ik steevast opzoek naar bijzondere items om een project meer ziel te geven. Mede hierdoor is de collectie ontstaan. Met Not that Stylist bied ik een tegenhanger in een wereld waar massaproductie de standaard is en ontwikkel ik een collectie vol one of a kind items en vintage vondsten. Items die hun waarde bewezen hebben doordat ze jarenlang gekoesterd zijn. 

PA040589.jpg
bottom of page