top of page

About

Not that Stylist 

We maken een vertaalslag van je product, dienst of persoonlijkheid en zijn werkzaam als interieur stylist en grafisch ontwerper. Daarnaast bieden we een zorgvuldig samengestelde collectie vol one of a kind items en vintage vondsten. 

 

Onze collectie is een tegenhanger in een wereld waar massaproductie de standaard is en ontstaan door een voorliefde voor bijzondere objecten die bijdragen aan een persoonlijke en authentieke sfeer. 

Meet Loes 

Al zolang ik me kan herinneren heb ik een fascinatie voor architectuur, interieur en vormgeving. Door mijn reizen ontdekte ik dat iedere plek een eigen identiteit heeft, soms slechts door kleine nuances zicht- en voelbaar. Dat geur, kleur, materiaal of een object gekoppeld wordt aan een herinnering en je terug brengt naar een bepaalde plek of gevoel. 

Tijdens mijn diverse studies, stages en werkervaringen bij onder andere Piet Boon en Grand&Johnson leerde ik de diverse facetten van het vak. Ik leerde hoe compositie, lijnenspel, styling, kleur en materiaal bijdraagt aan de manier waarop men iets beleefd en een project tot leven brengen. 

 

Inzichten die voor mij de essentie van mijn werk weerspiegelen. Want bij al mijn projecten draait het voor mij om beleving, de weerspiegeling van je product of dienst en je persoonlijkheid laten zien en overbrengen. 

PA040589.jpg
bottom of page